Tåla kyla

January 9, 2016

Vintern är en tid då naturen tar en liten vilopaus, färre djur i skogarna, fåglar har flyttat till varmare trakter och en del går i ide i väntan på varmare tider. 

 

De djur som trotsar kylan är imponerande tåliga, renen med sin tjocka päls som är vacker att träffa på när man ser den i ett vinterlandskap. Hade turen att möta några på en skogspromenad. En kanske ännu mer imponerande varelse är Strömstaren som flitigt dyker efter föda från iskanten, bilderna tagna idag, ca -20 grader, var för lite klädd på fötterna, jag vet, det är inte så smart att klä sig för lite i den här kylan :) var i alla fall tvungen att avbryta och åka hem och värma mig. Får åka tillbaka någon annan dag bättre förberedd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

© 2015 av Sven Nordlund. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon